پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

مواد لازم برای کوکو مرغ

  • سینه مرغ: 500 گرم
  • تخم مرغ:  2 عدد
  • پیاز:  2 عدد
  • سیر:  1 حبه
  • نمک و فلفل»  به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

 

دستور پخت کوکو مرغ به سبک شمالی بدون سیب زمینی

 

1. طرز تهیه کوکوی مرغ

ابتدا مرغ را داخل قابلمه مناسب ریخته به همراه 1 عدد پیاز و نمک و فلفل، زرد چوبه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم رنده کردن مرغ

مرغ پخته شده را از داخل قابلمه خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا خنک شود سپس مرغ سرد شده را با یک رنده تیز یا غذا ساز کاملا خرد می کنیم.

 

3. مرحله سوم آماده سازی کوکو مرغ

داخل ظرف مناسبی 1 عدد پیاز و سیر را رنده ریز می کنیم آب اضافی آن را جدا کرده و به مرغ اضافه می کنیم. در نهایت تخم مرغ ها و ادویه را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا به خمیری یکدست بدست آوریم.

 

4. مرحله آخر پخت کوکو مرغ

حالا داخل تابه مناسبی را روغن ریخته روی حرارت می گذاریم و بعد از مواد کوکو داخل تابه ریخته سطح آن را صاف می کنیم اجازه می دهیم تا کاملا پخته و برشته شود سپس برگردانده سمت دیگر کوکوی مرغ را هم می پزیم و نوش جان.

  • ۰۰/۰۳/۰۵
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی