مواد لازم برای کاپ کیک
- آرد: 12 قاشق غذا خوری
- شیر: 10 قاشق غذا خوری
- روغن مایع: 6 قاشق غذا خوری
- شکر: 6 قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوری
- وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه کاپ کیک وانیلی
1. طرز تهیه کاپ کیک خانگی
ابتدا تمام مواد خشک به غیر از شکر را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.
2. مرحله دوم
حالا تخم مرغ و شکر را به مدت 5 دقیقه خوب با هم مخلوط می کنیم. سپس مواد خشک را به تدریج به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم. تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
3. مرحله سوم
در این مرحله، مواد آماده شده را داخل کپسول های کاغذی ریخته و مواد را تا 2/3 قالب پر کنید.
4. مرحله آخر پخت کیک فنجانی
حالا قالب ها را داخل سینی فر چیده و به مدت 15 تا 25 دقیقه در فر داغ شده با 175 درجه سانتی گراد بپزید. (بعد از گذشت 15 دقیقه تست کنید اگر کاپ کیک پخته بود از فر خارج کنید) و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۳/۰۴