مواد لازم برای تهیه فرنی با نشاسته
- نشاسته گل ۱ پیمانه
- شکر ۱٫۵ پیمانه
- گلاب ۲ ق غذا خوری
- شیر ۴ پیمانه
- وانیل ۱ ق چای خوری
طرز تهیه فرنی ساده خانگی با نشاسته
مرحله اول (مخلوط کردن نشاسته)
ابتدا نشاسته را با چند قاشق شیر مخلوط کنید و سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و کاملا پخته و غلظ شود (این مرحله حدودا ۲۰ دقیقه شاید طول بکشد).
مرحله آخر
شکر وانیل و گلاب را به فرنی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به غلظت ماست برسد سپس از روی حرارت برداشته و صاف می کنیم تا فرنی یکدستی داشته باشیم. پس از سرد شدن در ظرف سرو کشیده و میل کنید.
نکات و فوت و فن های فرنی با نشاسته
- می توان فرنی رو به سه قسمت تقسیم کنیم. به یک قسمت زعفرون دمکرده اضافه می کنیم به یک قسمت دیگه پودر کاکائویی که با ۱ ق غ آب حل کردیم اضافه می کنیم تا فرنی چند رنگ تهیه کنیم.
- برای عطر بیشتر چند تا دونه هل می توان داخل فرنی بریزیم.
- در آخر پخت ۵۰ کره نیز می توان افزود.
- فرنی اگر بیش از حد غلیظ شود یا بدون پوشش مدت زیادی در محیط بماند رویه آن ترک می خورد.
منبع: غذاهای بین المللی
- ۰۰/۰۳/۰۴