پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

فرنی سه رنگ - طرز تهیه فرنی سه رنگ مجلسی خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه فرنی با نشاسته

  • نشاسته گل    ۱ پیمانه
  • شکر    ۱٫۵ پیمانه
  • گلاب    ۲ ق غذا خوری
  • شیر    ۴ پیمانه
  • وانیل    ۱ ق چای خوری
     

طرز تهیه فرنی ساده خانگی با نشاسته


مرحله اول (مخلوط کردن نشاسته)
ابتدا نشاسته را با چند قاشق شیر مخلوط کنید و سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید سپس روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بوی خامی نشاسته از بین برود و کاملا پخته و غلظ شود (این مرحله حدودا ۲۰ دقیقه شاید طول بکشد).

 

مرحله آخر
شکر وانیل و گلاب را به فرنی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به غلظت ماست برسد سپس از روی حرارت برداشته و صاف می کنیم تا فرنی یکدستی داشته باشیم. پس از سرد شدن در ظرف سرو کشیده و میل کنید.

 

نکات و فوت و فن های فرنی با نشاسته

  1. می توان فرنی رو به سه قسمت تقسیم کنیم. به یک قسمت زعفرون دمکرده اضافه می کنیم به یک قسمت دیگه پودر کاکائویی که با ۱ ق غ آب حل کردیم اضافه می کنیم تا فرنی چند رنگ تهیه کنیم.
  2. برای عطر بیشتر چند تا دونه هل می توان داخل فرنی بریزیم.
  3. در آخر پخت ۵۰ کره نیز می توان افزود.
  4. فرنی اگر بیش از حد غلیظ شود یا بدون پوشش مدت زیادی در محیط بماند رویه آن ترک می خورد.

 

منبع: غذاهای بین المللی

  • ۰۰/۰۳/۰۴
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی