مواد لازم برای اشکنه
- ماست: 500 گرم
- پیاز خلالی شده: 1 عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
- آب: 4 پیمانه
- نعنا: 1 قاشق غذا خوری
- آرد: 2 قاشق غذا خوری
- روغن: 2 قاشق غذا خوری
- کاکوتی: 1 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، زرد چوبه: به میزان لازم
دستور پخت اشکنه
1. طرز تهیه اشکنه ماست
ابتدا داخل قابلمه مناسبی پیاز را به همراه روغن تفت می دهیم تا پیاز کاملا طلایی شود.
2. مرحله دوم
حالا آرد را به قابلمه افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا بوی خامی آن گرفته شود. سپس زردچوبه، نعنا و کاکوتی را افزوده و با حرارت کم تفت دهید تا نعنا نسوزند.
3. مرحله سوم
داخل ظرفی ماست را با آب مخلوط کرده و به آرامی به باقی مواد افزوده مخلوط می کنیم تا ماست حالت بریدگی پیدا نکند.
4. مرحله آخر تهیه اشکنه
اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید حالا دانه به دانه تحم مرغ ها را شکسته و داخل اشکنه می اندازیم و اجازه می دهیم تا کاملا مغز پخت شده و اشکنه به غلظت مناسب برسد در نهایت نمک و فلفل غذا را اندازه کرده حالا اشکنه ماست را در کنار سبزی خوردن و نان تازه نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۳/۰۴