مواد لازم برای تهیه مانتی ترکیه
- آرد ۲ لیوان
- نمک به میزان لازم
- تخم مرغ ۲ عدد
- آب ۱ فنجان
- پیاز ۲ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- روغن مایع ۱ فنجان
- فلفل قرمزو زردچوبه به مقدار لازم
- سیر ۲ عدد
- ماست ساده ۱ پیاله
- سس مایونز ۱ پیاله
- آب برای پختن به میزان لازم
- گوجه فرنگی ۲ عدد
- جعفری ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه مانتی ترکی آبپز با گوشت چرخ کرده
مرحله اول: آماده سازی خمیر
آرد را به همراه تخم مرغ و روغن و همینطور کمی از نمک و ۲ قاشق از ماست و همینطور آب همه را باهم ترکیب کرده و خوب باهم مخلوط کنید. ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. روی خمیر را با دستمال نخی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در جای گرم قرار دهید.
مرحله دوم: اماده سازی گوشت
پیاز را را رنده ریز زده و به همراه ادویه و همینطور گوشت همه را باهم داخل یک ماهی تابه بریزید و خوب به همراه کمی روغن در تابه بر روی حرارت متوسط تفت دهید. رنگ گوشت که تغییر کرد، گوجه ها را رنده کرده و مقداری از آن را به اندازه ۲ قاشق برداشته و کنار بگذارید وبقیه گوجه را در تابه به گوشت اضافه کنید. کمی دیگر هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: کار با خمیر
میز کار را کمی آرد پاشی کرده و خمیر نان آماده شده را برداشته و بر روی قسمت آرد پاشی شده بگذارید و کمی ورز دهید و با کمک وردنه خمیر را باز کنید. سپس با کمک کارد آشپزخانه، خمیر را به مربع های کوچک تقسیم کنید. و کنار بگذارید.
مرحله چهارم: پیچیدن خمیر مانتی
یک خمیر را برداشته و از مواد گوشتی بر روی نان بگذارید و نان را جمع کنید تا مایع گوشتی از خمیر بیرون نزند. به همین ترتیب همه ی لقمه های مانتی را به همین ترتیب بپیچید و در یک جای آردی قرار دهید.
مرحله پنجم: پخت مانتی
یک قابلمه را برداشته و کمی آب به همراه نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید و سپس لقمه های مانتی را در آب در حال جوش بیاندازید. به مدت ۱۵ دقیقه زمان دهید تا مانتی شما پخته شود.
مرحله ششم: پایان کار
ماست و سیر رنده شده را به همراه مایونز و ادویه باهم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر بریزید. مانتی های پخته شده را به آرامی از آب دربیاورید و در ظرف مورد نظر سرو کنید و با گوجه رنده شده و جعفری خرد شده به همراه سسی که آماده کرده اید نوش جان فرمائید.
- ۰۰/۰۲/۲۹