پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شامی لپه یا شامی پوک گیلانی- شامی لپه-شامی پوک- شامی لپه گیلانی -  آشپزی- ژولی پولی

 

مواد لازم برای شامی لپه

  • گوشت گوسفند بدون چربی500 گرم
  • لپه500 گرم
  • پیاز1 عدد
  • تخم مرغ4 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
  • روغنبه میزان لازم
  • زعفران دم شدهبه میزان لازم

 

دستور پخت شامی لپه

 

1. طرز تهیه شامی لپه (شامی پوک)

ابتدا لپه را به همراه 2 لیوان آب اجازه دهید تا کاملا پخته و نرم شود.

 

2. مرحله دوم: پختن گوشت شامی

گوشت را به همراه پیاز، فلفل و زرد چوبه بپزید تا جایی که کاملا لطیف و نرم شود.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی گوشت و لپه

لپه را داخل غذا ساز ریخته کاملا پوره کنید (از گوشت کوب هم می توانید برای این کار استفاده کنید) گوشت را با دست کاملا ریش ریش کنید تا به شکل گوشت داخل حلیم در آید.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی مواد شامی لپه

داخل کاسه مناسبی تخم مرغ ها را ریخته و به آن نمک، فلفل، زعفران بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا از حالت لختگی خارج شود. حالا گوشت و لپه را به تخم مرغ افزوده و کاملا مخلوط کنید و ورز دهید تا به قوام کافی برسد.

 

5. مرحله پنجم: سرخ کردن شامی لپه

از مواد شامی به اندازه یک نارنگی جدا کرده و بین دو دست گرد کنید کمی فشار آورید به سطح مواد و بعد وسط آن را حفره ای ایجاد کرده و داخل روغن داغ شده سرخ کنید.

 

6. مرحله آخر: سرو شامی لپه

دو سمت شامی ها که خوب سرخ شدند از داخل روغن خارج کرده روی دستمال روغن گیر قرار دهید. حالا شامی پوک ما آماده است. آن در ظرف سرو زیبایی ریخته با سبزی خوردن تزئین کرده و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۲/۲۷
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی