مواد لازم برای یتیمچه
- بادمجان 4 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پیاز 3 عدد
- رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
- روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم
دستور پخت یتیمچه
1. طرز تهیه یتیمچه بادمجان و گوجه فرنگی
ابتدا بادمجان ها را پوست کنده به شکل نگینی یا ورقه ای برش داده و برای اینکه تلخی آن گرفته شود به مدت 1 ساعت در آب نمک گذاشته و سپس بشویید و روی دستمال بگذارید تا آب آن خارج شود.
2. مرحله دوم (آماده سازی مواد یتیمچه)
پیاز را پوست کنده و به شکل خلالی برش می دهیم. گوجه ها را پوست گرفته و به شکل نگینی برش دهید.
3. مرحله سوم
حالا تابه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و داخل آن روغن ریخته، روغن که داغ شد بادمجان ها را داخل تابه ریخته و تا زمانی که طلایی شوند؛ تفت می دهیم و از تابه خارج می کنیم.
4. مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز را در روغن بادمجان تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود. سپس ادویه ها و رب را هم اضافه می کنیم رنگ رب که آزاد شد گوجه را افزوده و اجازه می دهیم تا این مواد غلیظ شده و به روغن بیفتد.
5. مرحله پنجم پخت یتیمچه
در این مرحله بادمجان ها را به سس آماده شده بیفزایید، 1/2 پیمانه آب جوشیده اضافه کرده و صبر می کنیم تا با حرارت کم غذا جا بیفتد. تقریبا 20 دقیقه .حالا غذا را در ظرف مناسب ریخته و در کنار نان سنگک یا برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۲/۲۵