پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شامی رودباری رستورانی و خوشمزه مرحله مرحله

 

 مواد لازم برای شامی رودباری

  • گوشت چرخ شده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
  • خالواش 2 قاشق غذا خوری
  • چوچاق 2 قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم
  • آبغوره به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم

 

دستور پخت شامی رودباری

 

1. طرز تهیه شامی رودباری اصل با روغن زیتون

ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و آب اضافی آن را جدا کنید و به همراه سبزی ها، نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ شده بیفزایید، مواد گوشتی را تا انسجام کافی ورز دهید.

طرز تهیه شامی رودباری اصل | سلام دنیا

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد شامی رودباری

داخل تابه مناسبی روغن زیتون ریخته و از مواد آماده شده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته گرد می کنیم حفره ای میان آن ایجاد می کنیم و داخل تابه می چینیم.

 

3. مرحله سوم: سرخ کردن شامی ها

وقتی تمام شامی ها را داخل تابه چیدیم حالا تابه را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا دو سمت شامی ها خوب پخته شوند.

 

4. مرحله چهارم: طرز تهیه سس شامی رودباری

داخل تابه ای که شامی ها را سرخ کردیم گوجه پوره شده، پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم و بعد 1 لیوان آب و آبغوره را افزوده و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید.

 

5.مرحله پنجم: افزودن شامی به سس

حالا که سس جوشید و کمی غلظت گرفت شامی ها را داخل سس چیده درب تابه را می گذاریم تا خوب سس به خورد شامی ها برود.

 

6. مرحله آخر: سرو شامی رودباری

شامی ها را داخل ظرف زیبایی ریخته و آن را با سیب زمینی سرخ شده تزئین و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۲/۲۵
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی