مواد لازم برای مسقطی
نشاسته 1/2 پیمانه
آب 3 پیمانه
- شکر 1/5 پیمانه
- کره 1/2 پیمانه
- گلاب 4 قاشق غذاخوری
- عرق هل و زعفران غلیظ دم شده به میزان لازم
- خلال پسته و بادام به میزان لازم
دستور پخت مسقطی
1. طرز تهیه مسقطی زعفرانی شیرازی
ابتدا نشاسته را با آب مخلوط کرده و هم برنید تا مطمئن شوید که دانه های نشاسته کاملا حل شده اند سپس از یک صافی عبور دهید.
2. مرحله دوم تهیه مسقطی
قابلمه مناسبی را روی حرارت گذاشته و نشاسته حل شده، کره و شکر را داخل ظرف ریخته و مخلوط کنید.
3. مرحله سوم پخت مسقطی
بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد تا کم کم غلیظ شود.
4. مرحله چهارم طرز تهیه مسقطی زعفرانی
در این مرحله خلال بادام، زعفران، پودر هل و گلاب را افزوده و هم بزنید تا در هنگام قوام گرفتن ته نگیرد.
5. مرحله پنجم پخت مسقطی
حالا ظرف چهار گوشی را چرب کرده و مسقطی آماده شده را داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده به شکل دلخواه برش دهید و با خلال پسته تزئین کنید و نوش جان.
- ۰۰/۰۲/۱۲