مواد لازم برای چلو گوشت
- برنج 5 پیمانه
- گوشت 1 کیلو
- پیاز 3 عدد
- زعفران سابیده 3 قاشق چای خوری
- چوب دارچین 1 تکه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن یا کره به میزان لازم
دستور پخت چلو گوشت
1. طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه
ابتدا برنج را با آب سرد شسته و با نمک به مدت یک ساعت خیس کنید. حالا برنج را به قابلمه بزرگ آب در حال جوش اضافه کنید. برنج که به همراه آب جوش به سطح قابلمه آمد برنج را آبکش می کنیم و روی آن آب ولرم می ریزیم. حالا داخل قابلمه دیگری را روغن ریخته سپس ته دیگ مناسب گذاشته و برنج را به آرامی به داخل قابلمه منتقل می کنیم. درب قابلمه را گذاشته وقتی برنج بخار کرد مقداری روغن را به مرحله جوش می رسانیم و روی برنج می ریزیم دم کنی گذاشته و اجازه می دهیم برنج کاملا دم بکشد.
2. مرحله دوم تهیه چلو گوشت مجلسی
در این مرحله پیاز ها را پوست کنده و به شکل خلالی برش می دهیم.
3. مرحله سوم تهیه چلو گوشت
داخل قابلمه بزرگی روغن و زرد چوبه ریخته و گوشت را در آن سرخ می کنیم و زمانی که رنگ گوشت تغییر کرد. پیاز ها را به آن اضافه کرده یک استکان آب جوشیده، چوب دارچین و زعفران را اضافه می کنیم و 4 ساعت اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
4. مرحله چهارم پخت چلو گوشت
حالا از چلوی بی نظیر دم کشیده و از گوشت داخل ظرفی مناسب می کشیم با برنج زعفرانی تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: پخت غذا به شکل نوین
- ۰۰/۰۲/۰۹