مواد لازم برای لازانیا با گوشت چرخ کرده
- لازانیا:1 بسته
- قارچ:5 عدد
- پیاز:1 عدد
- گوشت چرخ کرده:250 گرم
- پنیر پیتزا:200 گرم
- رب:2 قاشق غذا خوری
- آرد:1 قاشق غذا خوری
- شیر : 1 لیوان
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- آویشن، جز هندی، نمک، فلفل و پودر سیر: 1 قاشق چای خوری از هر کدام
- کره: 100 گرم
دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده
1. طرز تهیه سس سفید (بشامل) برای لازانیا
ابتدا کره و آرد سفید را داخل ظرفی با هم تفت می دهیم خامی آرد که از بین رفت به آن شیر را به آن افزوده و با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم تا بافتی صاف و یکدست بدست آید. حالا با نمک و فلفل سس را مزه دار می کنیم.
2. آماده سازی مواد اولیه
ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را به شکل نگینی خرد می کنیم. حالا قارچ را هم درشت خرد کرده و آماده میگذاریم.
3. درست کردن لازانیا
داخل ظرف بزرگی آب را جوشانده به آن نمک اضافه می کنیم سپس لازانیا ها را داخل آب ریخته و بعد از گذشت 10 دقیقه آبکش می کنیم. و ورقه های لازانیا را روی پارچه ای تمیز می چینیم.
4. آماده سازی مواد داخل لازانیا
ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت گذاشته و پیاز را با کمی کره تفت می دهیم کمی که پیاز ها شیشه ای شدند گوشت را افزوده و با پیاز کاملا تفت می دهیم بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد فلفل دلمه ای و قارچ را افزوده کمی تفت می دهیم و ادویه ها افزوده عطر ادویه ها که به مشام رسید در وسط تابه رب را تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود؛ سپس کل مواد را با هم مخلوط می کنیم و سس ما آماده است.
5. طرز تهیه لازانیا با فر
ابتدا کف ظرف پیرکسی را کمی چرب کرده یک لایه لازانیا می چینیم سپس یک لایه از مواد گوشتی روی آن پهن کرده و با سس سفید پوشش می دهیم این کار را تا جایی که مواد تمام شوند ادامه می دهیم و در نهایت کار با پنیر پیتزا را روی ظرف لازانیا را کاملا پوشش می دهیم. و در فر داغ شده تا زمانی که روی لازانیا برشته و طلایی شود می پزیم.
- ۹۹/۱۱/۲۹