مواد لازم برای شیرینی کشمشی
- آرد: 100 گرم
- کره یا روغن جامد: 150 گرم
- شکر: 100 گرم
- کشمش ریز پلویی: 50 گرم
- تخم مرغ کامل: 2 عدد
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
دستور پخت شیرینی کشمشی
1. آماده سازی خمیر شیرینی کشمشی با شکر
تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی ریخته به همراه شکر و وانیل حدود 5 دقیقه مخلوط می کنیم تا به شکل پف دار و کرمی تبدیل شود (در صورت امکان بهتر است مواد با همزن برقی مخلوط شوند) سپس آرد را به تدریج افزوده و مخلوط می کنیم. حالا که خمیری لطیف بدست آوردیم کشمش در آرد غلتانده را به خمیر می افزاییم.
2.طرز تهیه شیرینی کشمشی
خمیر آماده را داخل یک قیف یکبار مصرف می ریزیم سر قیف را بزرگ برش می دهیم؛ داخل سینی فر را کاغذ روغنی می گذاریم حالا خمیر را با فاصله 2 سانت از یکدیگر در ظرف می ریزیم و بعد داخل فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه یا زمانی که ته شیرینی ها طلایی شوند می پزیم. بعد از پخت کامل از فر خارج کرده و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند سپس داخل ظرف سرو می چینیم.
- ۹۹/۱۱/۲۹