مواد لازم برای قورمه سبزی
- گوشت مغز ران: 500 گرم
- سبزی قورمه: 1 کیلو
- لوبیا قرمز: 1 پیمانه
- پیاز داغ: 50 گرم
- لیمو عمانی: 4 عدد
- نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، روغن: به میزان لازم از هر کدام
- زعفران دم شده: 2 قاشق غذا خوری
- آبغوره: 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت قورمه سبزی
1.آماده سازی لیمو عمانی
چند حفره روی لیمو عمانی ایجاد می کنیم و داخل ظرف آب گرم قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
2.آماده سازی سبزی
سبزی ها را (با مقادیر گفته شده در نکات تهیه کنید) سپس آنها را پاک و خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید. مقدار سرخ شدن سبزی به خود شما بستگی دارد ولی به میزانی سرخ کنید که همه مواد غذایی سبزی با حرارت از بین نرود.
3.طرز تهیه قورمه سبزی
ابتدا داخل ظرف مناسب پخت خورشت، پیاز داغ، گوشت و ادویه ها را با هم سرخ می کنیم تا جایی که رنگ گوشت عوض شده و عطر مطبوعی بلند شود سپس لوبیا و یک سوم از سبزی آماده شده را افزوده تفت کوچکی می دهیم و آب جوشیده را به مخلوط اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا گوشت و لوبیا پخته شود.
4.جا افتادن خورشت قرمه سبزی
در این مرحله گوشت و لوبیا پخته شده است. باید باقی مانده سبزی، زعفران، آبغوره و لیموی عمانی را اضافه کنیم همچنین نمک غذا را اندازه کرده و اجازه دهیم خورشت غلیظ تر شود و به روغن بیوفتد سپس در ظرف سرو قرار می دهیم و با برنج ایرانی سرو می کنیم.
منبع: دنیای شیرینی و غذا
- ۹۹/۱۱/۲۹