پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

  • ۰
  • ۰

Image result for شربت زعفران و گلاب

مواد لازم برای تهیه شربت زعفران نذری برای ۱۰۰ نفر

  • ۲۴ لیتر آب
  • ۱۰۰ سی سی آبلیمو تازه (برابر با ۱ لیوان)
  • ۲ کیلوگرم شکر
  • ۲۰۰ سی سی گلاب (برابر با ۲ تا ۳ لیوان)
  • یخ به مقدار لازم
  • ۰.۵ گرم زعفران

 

طرز تهیه تهیه شربت زعفران نذری برای ۱۰۰ نفر

مرحله ۱

برای تهیه این شربت خوشمزه ابتدا باید زعفران را آب کنیم. برای این منظور ابتدا زعفران را به خوب کوبیده به شکل پودر در می آوریم و در یک ظرف شیشه ای می ریزیم. سپس چند تکه یخ کوچک به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا یخ در دمای محیط ذوب شود. این کار باعث رنگ دهی بهتر زعفران می شود. این روش از آب کردن زعفران با آب جوش تاثیر بهتری دارد.

مرحله ۲

اکنون باید شهد را آماده کنیم. برای این کار آب را در داخل یک دیگ ریخته و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. سپس درجه حرارت شعله را کم کرده و شکر را به آن اضافه می کنیم. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا شربت با حرارت ملایم به جوش بیاید و غلیظ تر شود. بعد از اینکه شربت به قوام مورد نظر رسید، دیگ را از روی حرارت برداشته و صبر می کنیم تا کمی خنک شود.

مرحله ۳

پس از اینکه شربت کمی خنک تر شد، گلاب و زعفران آب شده را به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید ۳ تا ۴ قطره اسانس هل را به شربت اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که اسانس هل بسیار تلخ است و اگر به میزان زیادی اسانس هل به شربت اضافه کنید، شربت تلخ خواهد شد. پس از آن صبر کنید تا شربت کاملا خنک شود.

مرحله ۴

پس از خنک شدن شربت، لازم است تا آن را با آب و یخ رقیق نمایید و سپس سرو کنید. همچنین می توانید این شربت را در داخل بطری های درب دار ریخته و برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

  • ۹۹/۱۱/۲۶
  • لاله 14

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی