پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

۷۱ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

 آموزش طرز تهیه شربت شاه توت خانگی خوشمزه و مجلسی در منزل

 

مواد لازم برای شربت شاه توت  سیاه  یا قرمز 

  • شاه توت 2 کیلوگرم
  • شکر 3 کیلوگرم
  • آب 1 لیوان

 

دستور پخت شربت شاه توت

 

1. طرز تهیه شربت شاه توت غلیظ مجلسی

مرحله اول آماده سازی شربت شاه توت: ابتدا شاه توت را پاک کرده و یک شستشوی سطحی انجام می دهیم تا رنگ شاه توت از بین نرود.

 

2. مرحله دوم: افزودن شکر

در این مرحله شاه توت و شکر را داخل ظرف بلوری به صورت لایه ای ریخته و به مدت 24 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب آب بیندازد.

 

3. مرحله سوم: پخت شربت شاه توت

حالا مواد را بعد از 24 ساعت روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا شاه توت ها کاملا پخته و شربت قوام بیاید.

 

4. مرحله چهارم: صاف کردن شربت

بعد از اینکه به این مرحله از کار رسیدیم شربت را از یک تنظیف عبور می دهیم و خوب فشرده می کنیم تا تمام عصاره میوه و شربت خارج شود.

 

5. مرحله آخر: سرو شربت شاه توت

شربت خوشرنگ و خوش طعم شاه توت آماده است آن را در شیشه های بلور ریخته و در یخچال نگهداری کنید. هر بار با آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

مربا و شربت توت فرنگی دستور توسط حسین پور - کوکپد

 

مواد لازم برای شربت توت فرنگی

  • آب    1 پیمانه
  • شکر    1 پیمانه
  • توت فرنگی    2 پیمانه
  • آبلیمو    1 قاشق چایخوری

 

دستور پخت شربت توت فرنگی

 

1. طرز تهیه شربت توت فرنگی خوشمزه و خوشرنگ

مرحله اول آماده سازی شربت: ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم و آنقدر مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود و آب به جوش آید.

 

2. مرحله دوم: افزودن توت فرنگی

حالا توت فرنگی را به شربت در حال جوش بیفزایید و به مدت 10 دقیقه دیگر اجازه دهید تا بجوشد و به غلظت برسد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آب لیمو

حالا آب لیمو را افزوده و شربت را از روی حرارت برمی داریم و از صافی رد می کنیم تا توت فرنگی ها از شربت جدا شوند.

 

4. مرحله چهارم: سرو و نگهداری شربت توت فرنگی

شربت توت فرنگی آماده شده را داخل شیشه مناسبی ریخته و بعد از سرد شدن در یخچال نگهداری کنید. و هر بار با مقداری آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه شربت توت فرنگی 

از توت فرنگی های جدا شده می توانید برای دسر و اسموتی ها استفاده کنید.

می توانید شربت را صاف نکرده و با گوشت کوب برقی توت فرنگی ها را قدری له کنید تا یکدست شود و در شربت بماند.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت گل محمدی به 2 روش با گل تازه یا خشک بدون شکرک و کپک | مجله  کوروش

 

مواد لازم برای شربت گل محمدی

  • گل محمدی تازه 500 گرم
  • شکر 2 کیلو
  • آب 2 لیتر
  • آبلیمو 1 قاشق مربا خوری

 

دستور پخت شربت گل محمدی

 

1. طرز تهیه شربت گل محمدی تازه صورتی خوشرنگ

 مرحله اول آماده سازی گل محمدی: ابتدا گل محمدی ها را از شاخه جدا کرده و پاک کنید و بشویید تا عطر و گرد اضافی باقی نماند.

 

2. مرحله دوم: تهیه شربت گل محمدی

حالا برگ گل محمدی را داخل کاسه ای ریخته و به میزان گفته شده آب جوش روی گل محمدی ها بریزید و به سرعت یک دم کنی روی ظرف گذاشته و اجازه دهید 24 ساعت به همین شکل باقی بماند. بعد از این زمان از صافی عبور داده و عصاره را داخل قابلمه ای بریزید.

 

3. مرحله سوم: افزودن شکر

حالا شکر را به عصاره گل افزوده و اجازه دهید تا شکر حل شده و شربت به قوام برسد.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو

در نهایت آب لیمو را افزوده مخلوط کنید و شربت را از روی حرارت بردارید.

 

 

5. مرحله آخر: سرو و نگهداری شربت

شربت را در ظرف بلوری ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر بار با مقداری آب خنک مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: غذای آسان

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

آش سبزی شیرازی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم آش دوغ ساده

  • دوغ ۲ لیتر
  • سیر ۲ عدد
  • برنج ۱ پیمانه
  • نخود ۲۵۰ گرم
  • سبزی آش ۷۰۰ گرم
  • نمک و
  • فلفل سیاه
  • به اندازه کافی

 

طرز تهیه آش دوغ محلی با برنج و نخود

 

ابتدا نخود را از شب قبل از آماده کردن آش دوغ در کاسه ای بزرگ می ریزیم و تا روی آن آب می گیریم و ۲ الی ۳ بار آب آن را بیرون می ریزیم و مجددا آب روی نخودها می گیریم تا هم خیس بخورند و هم نفخ آن ها از بین برود. نخود را با آب سرد می شوییم

 

و آبکش می کنیم در قابلمه ای (که آش دوغ را در آن می خواهیم تهیه کنیم)می ریزیم و روی آن آب می گیریم واجازه می دهیم تا نخود خوب مغز پخت شود.پس از پخت کامل نخود زیر شعله را کم می کنیم و در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم

 

و حرارت را زیاد می کنیم تا آب زود به جوش بیاید و آنگاه برنج را می شوییم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از مدتی امتحان می کنیم ببینیم برنج کاملا پخته یا نه اگر پخته بود آبکش می کنیم و به قابلمه نخود اضافه می کنیم و درب قابلمه را بر می داریم و کمی نمک می ریزیم

 

(باعث می شود سبزی را که اضافه می کنیم رنگش کم تر تغییر کند)و سپس سبزی آشی که از قبل آماده کرده ایم(شامل تره،جعفری و شوید که به طور یکسان در آش استفاده می شود) را به آش می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم.

 

و همچنان درب قابلمه را نمی گذاریم چون در رنگ سبزی تاثیر دارد و آن را کدر می کند.تا پخت سبزی آش ما اب زیادی در آش نمی بینیم چون تبخیر می شود و قصد داریم دوغ اضافه کنیم پس نیاز به داشتن آب نیست. پس از پخت سبزی آش دوغ را کم کم اضافه می کنیم

 

و مداوم می زنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند.(اگر دوغ محلی در دسترس شما نیست می توانید از دوغ گازدار پاستوریزه استفاده کنید)درب قابلمه را به هیچ عنوان نمی گذاریم چون ممکن است باعث بریدن دوغ شود. پس از گذشت ۱۵ دقیقه که دوغ را اضافه کردیم فلفل و نمک آش را می چشیم

 

و اگر نیاز بود مجددا می افزاییم.سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی ریز ریز خرد می کنیم و در زمان سرو آش دوغ به آن اضافه می کنیم. حتما در کنار این آش یک نوشیدنی شیرین نیز نوش جان کنید تا سیر و دوغ موجود در آن باعث افت فشار خون شما نشود.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

 طرز تهیه کرم کارامل خانگی خوشمزه و مجلسی با شیر و خامه

 

مواد لازم برای کرم کارامل

  • شیر    500 گرم
  • شکر    220 گرم
  • تخم مرغ    5 عدد
  • وانیل    1/2 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت کرم کارامل

 

1. طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه و مجلسی

ابتدا 70 گرم از شکر را به همراه 2 قاشق غذا خوری آب داخل شیر جوشی ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر آب شده و شربت طلایی به دست بیاید. حالا 1/2 لیوان آب به شربت بیفزایید و اجازه دهید بجوشد تا قوام آمده و حجم آن نصف شود.

 

2. مرحله دوم: آغشته کردن ظرف به کارامل

حالا شربت بدست آمد را داخل ظرفی که می خواهیم کرم کارامل را در آن تهیه کنیم ریخته و تمام قسمت های ظرف را آغشته به شربت کنید.

 

3. مرحله سوم: جوشاندن شیر و شکر

در این مرحله باقی مانده شکر را به همراه شیر داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر آب شده و به جوش بیاید و بعد از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله چهارم: مخلوط تخم مرغ و وانیل

حالا تخم مرغ ها را داخل ظرفی ریخته و به همراه وانیل خوب مخلوط کنید تا کرمی شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ به شیر

حالا تخم های زده شده را به شیر و شکر خنک شده می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: قرار دادن کرم کارامل در فر

مخلوط آماده شده را داخل ظرف آغشته به شربت ریخته و به مدت 60 تا 90 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم.

 

7. مرحله آخر: سرو کرم کارامل

کرم کارامل را بعد از اینکه از فر خارج کردیم، داخل یخچال گذاشته و بعد داخل ظرف سرو بر گردانید و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش دندونی بچه خوشمزه و مجلسی به روش تهرانی

 

مواد لازم برای آش دندونی

  • گوشت گوسفندی    300 گرم
  • گندم پوست کنده    100 گرم
  • نخود    1/2 پیمانه
  • لوبیا چیتی    1/2 پیمانه
  • عدس    1/2 پیمانه
  • پیاز    1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین    به میزان لازم
  • روغن    به میزان لازم

مواد مورد نیاز برای تزئین آش دندونی

  • گوشت ریش ریش شده    به میزان لازم
  • پیاز داغ    به میزان لازم
  • نعنا داغ    به میزان لازم

 

دستور پخت آش دندونی

 

1. طرز تهیه آش دندونی بچه

ابتدا نخود، لوبیا، عدس و گندم را به مدت 24 ساعت در آب خیس می کنیم و در طول این زمان چندین بار آب آنها را عوض کنید.

 

2. مرحله دوم: پخت حبوباب آش

حالا لوبیا، نخود و گندم را شسته و داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه گوشت و 6 لیوان آب به مدت 3 ساعت می پزیم (زمانی که مواد نیم پز شدند عدس را افزوده و تا پخت کامل گوشت حبوبات هم کاملا پخته می شوند).

 

3. مرحله سوم: درست کردن پیاز داغ

حالا پیاز را خلالی کرده و داخل تابه مناسبی به همراه روغن سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شود و بعد به آن نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین می افزاییم و به گوشت و حبوبات آش که کاملا پخته شده اند می افزاییم تا مواد با هم پخته و جا افتاده شوند.

 

4. مرحله چهارم: ریش ریش کردن گوشت

گوشت پخته شده را از آش خارج کنید و آن را کاملا ریش ریش کرده و نیمی از آن را داخل آش ریخته و نیمی دیگر را برای تزئین نگهدارید.

 

5. مرحله آخر: سرو آش دندونی

آش را مدام مخلوط کنید تا ته نگیرد. آش دندونی آماده است در ظرف مناسب سرو ریخته و با پیاز داغ، نعنا داغ، گوشت ریش ریش شده ترئین و نوش جان کنید.

 

منبع: غذای آسان

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک دو رنگ [کیک زبرا] شکلاتی و ساده خوشمزه و مجلسی

 

مواد لازم برای کیک زبرا

  • آرد سفید 2/5 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • روغن 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذا خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/2 قاشق چای خوری

 

دستور پخت کیک زبرا

 

1. طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ

ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت 7 دقیقه با هم مخلوط می کنیم تا مایعی کرمی و کشدار بدست بیاید.

 

2. مرحله دوم: افزودن شیر و روغن

سپس روغن و شیر را به مواد افزوده و به میزانی که مواد کاملا یکدست شوند مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن آرد

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد کیک الک می کنیم و به آهستگی مخلوط می کنیم تا مایه کیک ما آماده شود.

 

4. مرحله چهارم: روش دو رنگ کردن کیک

در این مرحله مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم و نیم آن را داخل کاسه ای دیگر می ریزیم و پودر کاکائو را به یکی از کاسه ها افزوده خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شکلاتی رنگ بدست بیاید.

 

5. مرحله پنجم: تکنیک ریختن مواد کیک زبرا

حالا داخل تابه کیک را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و بعد از مایع کرم رنگ یک ملاقه مرکز تابه ریخته و بعد یک ملاقه از خمیر شکلاتی مرکز خمیر قبلی می ریزیم این کار را تا اتمام خمیر ها ادامه می دهیم.

 

6.مرحله آخر: قرار دادن کیک زبرا در فر 

کیک زبرا را به مدت 45 تا 55 دقیقه در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می پزیم. بعد از گذشت این زمان با خلال چوبی تست می کنیم اگر خمیر به خلال چوبی نچسبید، از فر خارج کنید. و این کیک خوشمزه و زیبا نوش جانتان.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ. غذایی ساده که در عرض 35 دقیقه حاضر میشود.

 

مواد لازم پاستا ایتالیایی ساده

  • سیر 1 حبه
  • شیر 1 فنجان
  • قارچ 200 گرم
  • پاستا 300 گرم
  • آب مرغ 2 لیوان
  • سینه مرغ 1 عدد
  • پنیر پارمزان ¼ فنجان
  • جعفری به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

 

طرز تهیه پاستا ساده با شیر و قارچ

 

ابتدا شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود و بعد مرغ را روی تخته می گذاریم و از عرض 2سانت و با طول 4 سانت برش می دهیم و در بشقابی قرار می دهیم سپس قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم

 

و بعد خیلی سریع زیر شیرآب آبکش می کنیم و در آبکش قرار می دهیم،سپس روی تخته آشپزخانه (به هر مدلی که تمایل دارید) خرد می کنیم.داخل قابلمه ای بزرگ مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی داغ شود

 

و بعد قارچ ها مرغ خرد شده را در تابه می ریزیم و 10 دقیقه تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کنید و آب قارچ تبخیر شود.کمی نمک،فلفل روی مرغ و قارچ می ریزیم و مخلوط می کنیم تا ادویه به خورد مواد برود.پس از اینکه مرغ کاملا رنگش تغییر کرد

 

و قارچ ها کمی سرخ شدن قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و مواد را در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس برای تهیه سس پاستا قابلمه را مجددا روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و آرد را می افزاییم

 

و در روغن خوب تفت می دهیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و آب مرغ را نیز به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا مواد داخل قابلمه بجوش بیاید و به غلظت دلخواه مان سس در بیاید . در قابلمه ای آب می ریزیم

 

و سیر را پوست می گیریم وبا مقداری نمک و روغن داخل آن می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوش بیاید و بعد پاستا را داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از گذشت 5 دقیقه از پاستا بر می داریم و زیر دندان تست می کنیم

 

اگر کمی گیر داشت و سفت بود موقع آبکش کردن است پس پاستا را در آبکشی می ریزیم و کمی آب سرد روی آن می گیریم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مرغ ،قارچ تفت داده را داخل قابلمه می ریزیم و پاستا را نیز به آن ها اضافه می کنیم

 

و سس را روی مواد می ریزیم(می توانیم کمی از سس را نگه داریم برای مرحله آخر که سس آماده شد روی آن بریزیم) و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد تمام مواد داخل قابلمه برود و کمی از پنیر پارمیزان را روی مواد می ریزیم

 

و درب تابه را می گذاریم تا به مدت 15 دقیقه خوب آماده شود.البته چند بار در این مدت زمان پاستا را با مواد زیر و رو می کنیم تا ته نگیرد. پس از گذشت 15 دقیقه کمی از پاستا را می چشیم و اگر نیاز بود مجددا نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و پاستا را در بشقابی می کشیم و با باقی پنیر پارمیزان و جعفری تزئین می کنیم.نوش جان

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ خوشمزه و فوری به روش رستورانی

 

مواد لازم برای کوبیده مرغ

  • مرغ چرخ کرده500 گرم
  • پیاز رنده شده و آب گرفته1 عدد
  • آبلیمو1 قاشق غذا خوری
  • زعفران دم شده2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل قرمزبه میزان لازم
  • کرهبه میزان لازم

 

دستور پخت کباب کوبیده خانگی مجلسی با مرغ چرخ کرده

 

1. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

ابتدا مرغ چرخ کرده را داخل کاسه ای ریخته و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.

 


2. مرحله دوم: افزودن ادویه ها به گوشت

نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و روغن را به گوشت افزوده خوب ورز می دهیم و برای 1 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: روش تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای

برای طبخ کباب کوبیده مرغ به دو روش می توانیم عمل کنیم، روش اول: مواد کوبیده را بین دو لایه کیسه فریزر قرار داده و به شکل مستطیل باز می کنیم و با چاقو به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و خطوطی با چاقو روی کباب انداخته و با کمک پلاستیک زیر گوشت داخل تابه انداخته و می پزیم.

 

4. مرحله چهارم: روش تهیه کوبیده مرغ زغالی

روش دوم: مواد گوشتی را به 8 قسمت مساوی تقسیم کرده و به سیخ می کشیم حالا کباب ها را بر روی منقل می پزیم.

 

5. مرحله آخر: سرو کوبیده مرغ

کباب های آماده شده را در کنار گوجه کبابی و برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سرکه انگور طبیعی (خانگی) - استاد خیراندیش - ویرگول

 

مواد لازم برای سرکه انگور

  • انگور1 کیلو
  • آب150 گرم

 

دستور پخت سرکه انگور

 

1. طرز تهیه سرکه انگور خانگی

ابتدا انگور، را با آب مخلوط کرده و داخل ظرفی که گنجایش دو برابر این مواد را داشته باشد، می ریزیم و درب ظرف را نیمه باز می گذاریم چون جریان هوا بسیار به تخمیر سریع تر انگور ها کمک می کند.

 

2. مرحله دوم: زیر و رو کردن انگور

بعد از گذشت یک هفته انگور ها را زیر و رو کنید. اگر هوا معتدل رو به گرم باشد بعد از گذشت 1 ماه انگور ها ته نشین می شوند و روی آن کپک و کف دیده می شود.

 

3. مرحله سوم: صاف کردن سرکه انگور

بعد از گذشت 50 تا 70 روز انگور ها را از صافی عبور داده و سرکه انگور ما آماده شده بهتر است تا در ظرف شیشه ای و در سایه نگهداری کنیم.

  • لاله 14