پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

۷۸ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه قابلی پلو مجلسی و خوشمزه با گوشت به سبک افغانستان

 

مواد لازم برای قابلی پلو

  • گوشت گوسفندی یا ران مرغ 300 گرم
  • هویج 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • برنج 2 پیمانه
  • شکر 1/2 پیمانه
  • خلال پسته و بادام 2 قاشق غذا خوری
  • ادویه مخصوص 3 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • کشمش به میزان لازم

 

دستور پخت قابلی پلو افغان مجلسی و خوشمزه با گوشت گوسفندی و مرغ

 

1. طرز تهیه قابلی پلو افغان خوشمزه با گوشت یا مرغ

پیاز ها را خلالی برش می دهیم. کشمش را پاک کرده و می شوییم. هویج ها را پوست کنده و خلالی برش می دهیم. گوشت را هم به قطعات خورشتی خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم: پخت گوشت

ابتدا نیمی از پیاز های خرد شده را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه روغن خوب تفت می دهیم، زمانی که پیاز خوب طلایی شد. کمی فلفل و زرد چوبه و در نهایت گوشت را هم به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم. حالا مقدار آب جوشیده به گوشت می افزاییم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.

 

3. مرحله سوم: کارامل کردن شکر

برای این کار شکر را داخل تابه مناسبی بریزید و اجازه دهید تا با حرارت کم کاملا ذوب شود این کار در زمان طولانی و حرارت کم میسر است.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی مواد آجیلی

ابتدا یک عدد پیاز باقی مانده را خوب تفت می دهیم تا طلایی شود، هویج خلالی را هم افزوده و خوب تفت می دهیم تا نرم شود. در انتها کشمش و خلال پسته، بادام را هم می افزاییم و با باقی مواد خوب مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله پنجم: دم گذاشتن کابلی پلو

برنج را آبکش می کنیم، حالا شکر کاراملی شده را ته قابلمه مخصوص دم شدن برنج می ریزیم. بعد از آن یک لایه برنج روی کارامل ریخته و خوب صاف می کنیم و از ادویه پلویی یک لایه روی برنج می ریزیم.

 

6. مرحله ششم: افزودن گوشت

حالا تکه های گوشت پخته شده را روی برنج می چینیم و روی گوشت را با نیمی از مواد آجیلی پر می کنیم، بعد باقی مانده برنج را روی این مواد می ریزیم و یک لایه ادویه پلویی دیگر هم روی برنج می ریزیم.

 

7. مرحله هفتم: دم گذاشتن قابلی پلو

مقداری از آب گوشت و زعفران روی برنج می ریزیم و برنج را به مدت 50 دقیقه دم می گذاریم.

 

8. مرحله هشتم: سرو قابلی پلو

قابلی پلو مجلسی را در ظرف زیبایی ریخته و با مواد آجیلی باقی مانده خوب تزئین و در کنار ماست چکیده نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای پوست پسته خوشمزه و مجلسی به روش سمنانی

 

مواد لازم برای مربای پوست پسته

  • پوست پسته تازه    1 کیلوگرم
  • شکر    1 کیلوگرم
  • آب لیمو    2 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته    1 فنجان

 

دستور پخت مربای پوست پسته تازه با شکر و خلال پسته

 

1. طرز تهیه مربای پوست پسته تازه خوشمزه

مرحله اول: گرفتن تلخی پوست پسته: برای تهیه این مربا ابتدا باید تلخی پوست پسته را بگیریم. برای این منظور قابلمه ای را از آب پر کرده و روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد پوست پسته را داخل آن ریخته بعد از 5 دقیقه پوست پسته را آبکش می کنیم و این کار را 4 مرتبه انجام می دهیم.


2. مرحله دوم: تهیه شربت مربای پوست پسته

شکر را با 3 لیوان آب مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم و مخلوط می کنیم تا شکر حل شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن پوست پسته

پوست پسته آماده شده را به شهد می افزاییم و اجازه می دهیم تا به مدت 2 تا 3 ساعت بر روی حرارت ملایم کاملا پخته شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آبلیمو

پوست پسته ها که حالت شیشه ای شدند و شربت کاملا قوام گرفت آبلیمو را از افزوده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله آخر: سرو مربای پوست پسته

مربای پوست پسته را بعد از اینکه کاملا خنک شد، داخل ظرف زیبایی ریخته و روی آن خلال پسته می ریزیم و سرو می کنیم و نوش جان.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

خورشت ناردون - طرز تهیه خورشت ناردون خوشمزه و مجلسی | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه خورشت اناردون مازندرانی:

  • سیر ۱ حبه
  • زعفران دم شده ۲ قاشق غذا خوری
  • انار دون شده ۱ عدد درشت
  • مرغ ۴ تکه
  • پیاز ۱ عدد
  • رب انار ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک، روغن به میزان لازم
  • رب ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل، زردچوبه ۱ قاشق چایخوری از هر کدام


دستور تهیه خورشت اناردون با مرغ:

 

مرحله اول آماده سازی انار :
انار را طبق سلیقه غذایی خود انتخاب کنید معمولا در شمال کشور این خورشت را ترش تهیه می کنند و از رب انار و انار ترش استفاده می شود. انار را شسته خشک و دان کنید.

 

مرحله دوم آماده سازی مواد اولیه :
پیاز را به شکل نگینی ریز خورد کرده و کنار می گذاریم. مرغ را شسته از شب قبل در نمک و زعفران قرار می دهیم تا مزه دار شود.

 

مرحله سوم طبخ خورشت اناردون:
داخل ظرف مناسبی کمی روغن ریخته و بعد اینکه روغن داغ شد پیاز را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا طلایی شود در آن زمان سیر له شده را افزوده به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم حالا تکه های مرغ را افزوده و در روغن سرخ می کنیم کمی که رنگ مرغ عوض شد روی مواد آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا پخت مرغ تکمیل شود. همزمان در ظرف دیگری کمی روغن ریخته رب گوجه را تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود بعد رب و دانه های انار را افزوده حالا این سس خوشرنگ و جذاب را زمانی که نیمی از زمان پخت مرغ تکمیل شد به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم که مرغ پخته و خورشت غلیظ شود. در نهایت کمی زعفران دم شده اضافه می کنیم و با انار دان شده خورشت اناردون را تزیین کرده و نوش جان.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه گراتن بادمجان و سیب زمینی به همراه گوشت چرخ کرده | ساعدنیوز

 

مواد لازم برای تهیه موساکا اصل

  • بادمجان 2 عدد
  • گوشت چرخ کرده 300 گرم
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ 200 گرم
  • سیب زمینی 5 عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • رب 2 ق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

  • کره 50 گرم
  • آرد 2 ق غذا خوری
  • شیر 2 لیوان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه موساکا با گوشت و بادمجان و سیب زمینی

 

مرحله اول : آماده سازی مواد موساکا
بادمجان ها را بشورید و داخل مخلوط آب و نمک بمدت 30 دقیقه قرار دهید تا تلخی آن ها از بین برود آنها را خوب شسته و آبکش کنید و بگذارید کنار تا خشک خشک شود سپس با کمک قلمو کمی ماست با آنها بزنید تا روغن کمتری هنگام سرخ کردن جذب کند(مزه ماست هیج تاثیری در طعم بادمجان ها ندارد). قارچ هار ا نیز داخل آب بشورید و با فرچه آشپزخانه آنها را خوب تمیز کنید سپس اسلایس کرده و مقداری آبلیمو روی آن ها ریخته تا سیاه نشود.


مرحله دوم: تفت دادن گوشت
پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و پیاز را اضافه کنید تفت دهید تا پیاز خوش رنگ و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و نمک اضافه کنید تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد فلفل دلمه های را نگینی کرده و به مواد مون اضافه کنید در تابه دیگر قارچ اسلایس شده را با حرارت بالا تفت دهید سپس به مواد گوشتی اضافه کنید در انتها رب را افزوده تفت داده تا رب خوش رنگ شود سپس تابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید کنار تا خنک شود.


مرحله سوم : سرخ کردن بادمجان ها و سیب زمینی
داخل تابه روغن ریخته اجازه دهید تا داغ داغ شود سپس بادمجان ها را سرخ کنید و روی کاغذ روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.سیب زمینی را به دو حالت می توانید اضافه کنید به روش اول سیب زمینی ها را داخل آب نیم پز کرده و رنده بزنید و مقداری فلفل سیاه و نمک اضافه کنید یا بعد از نیم پز کردن حلقه ای برش بزنید و لای به لای مواد بچینید به دلخواه هر کدام را انتخاب کنید.


مرحله چهارم : تهیه سس بشامل
داخل تابه آرد را ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس کره را افزوده و شیر ولرم را کم کم به آردمون اضافه کنید کمی که غلیظ شد از روی حرارت بردارید و فلفل سیاه و یکم آویشن زده و کنار بگذارید.


مرحله پنجم : پخت موساکا
داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی را کمی چرب کنید(موساکا در همان ظرف پخت سرو می شود) سپس لایه اول را کمی سس بشامل زده سپس یک لایه سیب زمینی حلقه شده یا پوره شده ریخته و روی آن بادمجان و لایه بعدی مواد گوشتی را اضافه کنید این مراحل را تکرار کنید تا مواد تمام شود سپس در آخر روی موساکا بادمجان سس بشامل و پنیر پیتزا ریخته و خوب کاور کنید در فر بمدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید تا پخته شود برای چند دقیقه انتهای گرلی را روشن کرده تا روی غذا طلایی شود. نوش جان

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

کیک اسفنجی شکلاتی | طرز تهیه “کیک اسفنجی شکلاتی”

 

مواد لازم برای کیک اسفنجی شکلاتی

  • تخم مرغ 6 عدد
  • آرد سفید 150 گرم
  • شکر 125 گرم
  • پودر کاکائو 20 گرم
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • آب جوش 1 استکان


دستور پخت کیک شکلاتی اسفنجی مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله


1. طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی خانگی خوشمزه
مرحله اول کیک اسفنجی: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم و سفیده تخم مرغ را به مدت 7 دقیقه با همزن می زنیم حالا 1 لیوان شکر را به آن افزوده و 7 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا سفیده تخم مرغ به حالتی در آید که اگر کاسه را برگرداندیم از داخل کاسه نریزد. حالا سفیده ها را به داخل یخچال بگذارید.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی زرده تخم مرغ
زره تخم مرغ، وانیل و باقی مانده شکر را داخل کاسه ای می ریزیم و با دور تند همزن میزنیم تا مواد کرمی و کشدار شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن آب داغ
حالا آب داغ را به تدریج به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا زرده ها سفت نشوند.

 

4. مرحله چهارم: افزودن آرد و پودر کاکائو
حالا آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و روی مواد الک می کنیم و با یک لیسک به شکل دورانی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: افزودن سفیده تخم مرغ
حالا سفیده تخم مرغ را به خمیر آماده شده می افزاییم و به آرامی طوری که پف کیک نخوابد، مواد کیک را مخلوط می کنیم.

 

6. مرحله ششم: ریختن مواد داخل قالب
حالا داخل قالب کیک را کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید و مواد کیک که آماده شده را داخل قالب بریزید. و قالب را چند مرتبه روی میز کار بکوبید تا مواد یکدست داخل قالب پخش شود.

 

7. مرحله هفتم: پخت کیک
حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می پزیم.

 

8. مرحله آخر: سرو کیک اسفنجی شکلاتی
حالا کیک را با یک خلال چوبی تست می کنیم، اگر خمیر به خلال نچسبید آن را از داخل قالب خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک و آماده تزئین و سرو شود.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه لواشک سیب خانگی خوش رنگ و خوشمزه

 

مواد لازم برای لواشک سیب

  • سیب 1 کیلوگرم
  • آب 2 لیوان
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
     

دستور پخت و طرز تهیه لواشک سیب خانگی خوشمزه

 

1. مرحله اول: شستن سیب ها
ابتدا سیب ها را شسته و خرد می کنیم و هسته و دانه آنها را جدا می کنیم.
 

2. مرحله دوم: پختن سیب ها

سیب ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و آب را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: صاف کردن مواد لواشک

بعد از اینکه سیب ها کاملا پخته و نرم شدند، باید آنها را داخل صافی ریخته و به کمک یک کفگیر چوبی مواد را از صافی عبور دهیم.

 

4. مرحله چهارم: پخت دوم سیب

حالا پوره سیب را دوباره روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خوب کشیده شود.

 

5. مرحله پنجم: خشک کردن لواشک

حالا داخل سینی ها را سلفون پهن کرده و لواشک را روی سلفون به شکل یکدست پهن می کنیم و مقابل آفتاب یا هوای آزاد می گذاریم تا خوب خشک شود.

 

6. مرحله آخر: سرو لواشک سیب

لواشک سیب را بعد از اینکه کاملا خشک شد با همان سلفون رول کرده و در یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه یک پنیر خانگی ساده و به صرفه

 

مواد لازم برای تهیه پنیر خانگی ساده

  • ماست ۱ کیلو گرم
  • سرکه سفید ۱ ق غذا خوری
  • ماست ترش ۳ ق غذا خوری


طرز تهیه پنیر خانگی با ماست و سرکه بدون مایه پنیر


مرحله اول : آماده سازی مواد پنیر خانگی
ابتدا ماست را از چند ساعت قبل داخل دمای محیط قرار دهید تا ترش شود.ب رای تهیه پنیر اگر سرکه خانگی دارید می توانید استفاده کنید زیرا کیفیت و طعم خیلی خوبی به پنیر می دهید.

 
مرحله دوم : جوشاندن شیر
شیر را داخل قابلمه تمیز و عاری از هر گونه چربی ریخته و شعله را روشن کرده می گذاریم تا شیر بجوش بیاید از پای گاز کنار نروید تا شیر سرریز نشود.

 
مرحله دوم : اضافه کردن ماست و سرکه
مهم ترین مرحله درست کردن پنیر خانگی همین مرحله می باشد وقتی ماست و سرکه را اضافه می کنیم نباید شیر بجوشد و قل بزند. زیر حرارت را خیلی کم کنید و ماست و سرکه را اضافه کرده و هم بزنید حالا باید صبر کنید تا شیر بریده شود.

 
مرحله سوم : تهیه پنیر خانگی
وقتی شیر بریده شد یک صافی را داخل یک لگن کوچک قرار دهید داخل صافی یک پارچه تمیر و نخی انداخته و با کمک ملاقه یا کفگیر شیر های بریده شده را داخل پارچه بریزید سپس یک بشقاب روی پنیر بگذارید و جسم سنگینی را روی بشفاب قرار دهید تا آب اضافه آن خارج و فشرده شود بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید در این حالت بماند.

 
مرحله آخر
بعد از گذشت ۴۵ دقیقه پنیر ما حاضر است پنیر را از دستمال نخی بیرون بیاورید و برش بزنید. آب خارج شده از پنیر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و نمک اضافه کنید (میزان اضافه کردن نمک باید در حدی باشد که شور شود) سپس برش های پنیر را داخل آب و نمک بمدت ۲ روز قرار دهید تا مزه دار شود بعد از گذشت ۲ روز پنیر خوشمزه ما حاضر است. پنیر خانگی را با نان تازه و گردو میل کنید. نوش جان

 

منبع: غذاهای بین المللی

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شیرازی

 

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو شمالی

  • اسفناج ۵۰۰ گرم
  • برنج ۳ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • آلو خورشتی ۷ عدد
  • رب انار ۱ ق غذا خوری
  • سیر ۲ حبه
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت و رب انار


مرحله اول : آماده سازی گوشت قلقلی ها
ابتدا پیاز را شسته و رنده ریز می زنید و آب اضافی آن را گرفته و داخل کاسه با گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه خوب ورز می دهیم تا منسجم شود سپس از مواد گوشتی به اندازه دلخواه برداشته و گرد می کنیم سپس گوشت قلقلی ها را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا منسجم و سفت شود سپس داخل تابه روغن ریخته و گوشت قلقلی ها را داخل آن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

 
مرحله دوم : آماده سازی اسفناج
داخل لگن آب یا سینک تمیز آب سرد ریخته و اسفناج ها را داخل آن می ریزیم و برای چند دقیقه می گذاریم تا بماند سپس آبکشی کرده این کار را چند بار تکرار می کنیم تا کاملا تمیز شود سپس داخل آبکش یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود و به اندازه دلخواه آن را خرد کرده.

 
مرحله سوم : تفت دادن اسفناج
داخل تابه مقدار کمی روغن ریخته و سیر رنده شده را اضافه و مقداری تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود سپس اسفناج خرد شده را اضافه و کمی تفت می دهیم و در آخر رب انار و آلو خورشتی را افزوده و کنار می گذاریم.

 
مرحله چهارم : دم گذاشتن اسفناج پلو
برنج را از چند ساعت قبل با نمک خیس کنید هر چقدر برنج بیشتر خیس بخورد پلو بهتری خواهید داشت، وقتی برنج به جوش آمد آن را آبکش کرده و کف قابلمه را ته دیگ مورد نظر می چینید و یک لایه برنج ریخته سپس یک لایه مواد اسفناج، این کار را تکرار می کنیم تا برنج و اسفناج تمام شود و خوب مخلوط شود سپس اسفناج پلو را دم گذاشته و در آخر روی آن کره ریخته و در ظرف سرو کشیده و با گوشت قلقلی ها تزئین می کنیم. نوش جان

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

ژله ماست - طرز تهیه دسر مجلسی ساده با ژله و ماست | ایران کوک

 

مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه ژله ماست:

  • ژله با طعم دلخواه    ۱ بسته
  • آب جوش    ۱ فنجان
  • یخ    ۲ فنجان
  • ماست    ۱ فنجان
  • وانیل در صورت تمایل    ۱/۸ قاشق چایخوری


طرز تهیه ژله با ماست بدون خامه:


مرحله اول حل کردن پودر ژلاتین:
ابتدا پودر ژلاتین را داخل کاسه مناسبی بریزید و یک فنجان آب جوش به آن بیفزایید و روی حرارت غیر مستقیم کتری بگذارید و مخلوط کنید تا مایعی شفاف بدست آید.

 

مرحله دوم افزودن یخ:
حالا یخ ها را داخل ژله ریخته و اجازه دهید به آرامی حل شود.

 

مرحله سوم افزودن ماست:
حالا ماست و وانیل را به مخلوط ژلاتین افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود.

 

مرحله چهارم استراحت ژله ماست:
حالا ژله آماده شده را در قالب بزرگ یا ظرف های سرو تک نفره بریزید و داخل یخچال قرار دهیدتا کاملا ببندد.

 

مرحله پنج سرو ژله ماست:
ژله را از یخچال خارج کرده دور تا دور آن را از قالب جدا می کنیم و داخل ظرف سرو مناسب برمی گردانیم و با خامه یا میوه های برش خورده تزئین می کنیم .

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه لواشک هلو - کتاب کاله

 

مواد لازم برای لواشک هلو

  • هلو 10 عدد
  • شکر 1/4 پیمانه

 

دستور پخت لواشک هلوی شیرین خوشمزه و ساده خانگی با شکر مرحله به مرحله

 

1.طرز تهیه لواشک هلو خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی هلو ها: هلو را شسته، هسته آنها را جدا کرده و با پوست خرد کنید

 

2. مرحله دوم: پوره کردن هلو

هلو ها را داخل مخلوط کن و یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره می کنیم.

 

3. مرحله سوم: پخت پوره هلو

حالا شکر را به پوره می افزاییم و روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا غلیظ شده و آب اضافی آن تبخیر شود.

 

4. مرحله چهارم: آماده سازی برای خشک کردن لواشک

حالا داخل سینی و یا سطح صافی سلفون می اندازیم و از مواد پخته شده به صورت یکدست روی سلفون پهن می کنیم و در مجاورت هوا یا آفتاب قرار می دهیم تا خشک شود.

 

5. مرحله آخر: سرو و نگهداری لواشک هلو

بعد از اینکه تمام رطوبت لواشک هلو از بین رفت آن را با لوله کرده و در ظرف درب داری چیده و در یخچال نگهداری کنید.

  • لاله 14