پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

پخت غذا و شیرینی

آموزش انواع غذاهای روز دنیا

۶۵ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کوکو اسفناج خوشمزه و مجلسی با پیازچه و سیب زمینی

 

مواد لازم برای کوکو اسفناج

  • اسفناج 300 گرم
  • سبزی کوکو 250 گرم
  • برگ سیر خرد شده 3 ساقه
  • تخم مرغ 5 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • آرد سیب زمینی در صورت نیاز به میزان لازم

 

دستور پخت کوکو اسفناج خوشمزه و ساده رژیمی 

 

 

1. طرز تهیه کوکو اسفناج ساده و خوشمزه رژیمی

 

مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا اسفناج و سبزی را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شود. حالا به شکل خیلی ریز با خرد کن یا چاقو آنها را خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی برگ سیر و پیاز

برگ سیر را هم شسته و به مانند سبزی، ریز خرد می کنیم. پیاز را هم رنده ریز کرده و آب اضافی آن را جدا می کنیم.

 

3. سوم: تهیه کوکو اسفناج

تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی شکسته و به آن نمک، فلفل و زردچوبه می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

4. مرحله چهار: افزودن سبزیجات

حالا سیر، پیاز، سبزی کوکو و اسفناج را به تخم مرغ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. اگر در این مرحله مواد شل بود کمی آرد به مواد می افزاییم ولی اگر غلظت آن برای پخت مناسب بود از افزودن آرد صرف نظر می کنیم.

 

5. مرحله آخر: پخت کوکو

داخل تابه مناسبی را روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود، سپس کوکو اسفناج را دانه ای، داخل قالب و یا به شکل یک تکه داخل تابه ریخته و دو سمت کوکو ها را خوب سرخ می کنیم و نوش جان.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سالاد کلم کلاسیک خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

 

مواد لازم برای سالاد کلم

  • کلم سفید    200 گرم
  • هویج    100 گرم
  • سس مایونز    150 گرم
  • پیازچه    2 ساقه
  • ماست    2 قاشق غذا خوری
  • سرکه سیب    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه    به میزان لازم

 

دستور پخت سالاد کلم سفید و هویج خوشمزه با پیازچه و سس ویژه

 

1. طرز تهیه سالاد کلم و هویج

مرحله اول آماده سازی کلم: ابتدا کلم شسته و اجازه می دهیم کاملا خشک شود بعد کلم را به صورت رشته ای خیلی باریک برش می دهیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی هویج

هویج ها را پوست کنده و به شکل رشته های خیلی باریک برش داده و یا رنده درشت کنید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی سس سالاد کلم

سس مایونز، ماست، نمک، فلفل و سرکه سیب را داخل کاسه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

4. مرحله چهارم: تهیه سالاد کلم

پیازچه ها را داخل کاسه بزرگی ریخته هویج و کلم خرد شده را هم به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.

 

5. مرحله آخر: افزودن سس سالاد کلم

سس آماده شده را به سالاد کلم سفید و هویج می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام قسمت ها برسد درب ظرف را گذاشته و برای 1 ساعت به آن استراحت دهید. حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار غذا نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی | مواد لازم جهت تهیه کیک شیفون شکلاتی | طرز تهیه  کیک مایونز شکلاتی - ساعت24

 

مواد لازم برای تهیه کیک شیفون وانیلی

  • تخم مرغ ۶ عدد
  • آرد ۲ پیمانه
  • پودر قند ۲ پیمانه
  • آب جوش ۱/۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۴ ق چای خوری
  • نمک ۱/۴ ق چای خوری


طرز تهیه کیک شیفون ساده با پف زیاد


مرحله اول : آماده سازی
ابتدا تمام مواد را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا هم دمای محیط شود. فر را بمدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود و برای بهتر شدن کیک شیفون یک ظرف آب در طبقه پایین فر گذاشته تا با ایجاد رطوبت بافت کیک عالی شود. آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.

 

مرحله دوم : جدا سازی زرده و سفیده تخم مرغ
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و هر کدام را در کاسه جداگانه می ریزیم سفیده تخم مرغ را با تند ترین دور همزن می زنیم وقتی کف کرد و کمی حجم گرفت ۱ پیمانه از پودر قند گفته شده در دستور را اضافه کرده و دوباره با همزن می زنیم تا سفیده تخم مرغ فرم بگیرد و زمانی که ظرف را بر می گردانیم از ظرف نریزید سفیده را داخل یخچال بگذارید تا باقی مراحل را انجام دهید.

 

مرحله سوم : زدن زرده تخم مرغ
زرده تخم مرغ را با وانیل و ۱ پیمانه دیگر پودر قند مخلوط کرده و با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس آب جوش را اضافه می کنیم ( این مرحله خیلی حساس هست پس اصلا دست از همزدن نکشید ) وقتی آب جوش را ریختید تند هم بزنید تا زرده تخم مرغ از حالت آبکی خارج شود و کشدار شود حتما همزن روی دور تند باشد وگرنه زرده داخل آبجوش پخته می شوند.

 

مرحله چهارم : اضافه کردن آرد
سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کنید و به آرامی با کمک لیسک یا کفگیر به زرده تخم مرغ اضافه کرده و بصورت دورانی هم بزنید تا پف مواد گرفته نشود سپس مخلوط آرد را طی ۳ مرحله روی تخم مرغ ها الک کنید و با لیسک هم بزنید ( هم زدن حتما به آرامی شکل بگیرد و پف مواد گرفته نشود ).

 

مرحله پنجم : پخت کیک شیفون
قالب ۲۵ سانتی را چرب کرده (مواد باید ۱/۳ قالب را در بر بگیرد) و کف آن کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه بار به سطح کوبیده تا هوای اضافی آن خارج شود سپس در فر از قبل گرم شده بمدت ۶۰ دقیقه قرار دهید و با خلال دندان در ۱۰ دقیقه انتهای پخت چک کنید اگر نیاز بود تایم بیشتری دهید سپس از فر خارج کرده کمی که از حرارت افتاده از قالب دربیاورید و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه نان گاتا گردویی خانگی - کتاب کاله

 

مواد لازم برای تهیه نان گاتا گردویی

  • آرد سفید 300 گرم
  • ماست 1/2 پیمانه
  • روغن مایع 2 ق غذا خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • کره 50 گرم
  • خمیر مایه فوری 1/2 ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر 1/2 ق غذا خوری
  • وانیل و پودر هل یک پنس

مواد میانی نان گاتا

  • شکر (ترجیحا شکر قهوه ای) 1/2 پیمانه
  • گردو خرد شده 1 پیمانه
  • دارچین 1 ق چای خوری
  • کره 70 گرم
  • آرد 1/2 پیمانه


طرز تهیه نان گاتا گردویی و کره ای با فر


مرحله اول : عمل آوری خمیر نان گاتا
کره را ذوب کرده در حدی که آب شود ولی به جوش نرسد سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید سپس روغن مایع و ماست را افزوده و دوباره با همزن می زنیم. در کاسه دیگر آرد را به همراه خمیر مایه فوری و بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود سپس کم کم به مخلوط مون اضافه کنیم و با قاشق چوبی هم بزنید تا جایی که خمیر جمع شود سپس برای 10 دقیقه خوب ورز داده تا خمیر لطیفی بدست بیاد در یک کاسه از قبل چرب شده خمیر را قرار می دهیم و روش را سلفون می کشیم سپس در جای گرم بمدت 1 ساعت قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود و پف کند.

 
مرحله دوم : آماده سازی مواد میانی
کره را داخل تابه ریخته تا کمی ذوب شود سپس آرد افزوده و تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد سپس گردو های خرد شده را به همراه شکر و دارچین اضافه کرده کمی که تفت خورد از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم کنار تا خنک شود.

 
مرحله سوم : پخت نان گاتا
حجم خمیر را با دست بگیرید سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل گرد باز کنید سپس از مواد میانی در وسط آن گذاشته و خمیر دیگر را روی مواد گذاشته کناره های خمیر را با دست شکل دهید و با کمک یک استکان یا جسم فلزی روی خمیر را طرح بزنید سپس با یک عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران روی نان را رومال کرده و در فر از قبل گرم شده بمدت 35 الی 40 دقیقه تا زمانی که زیر نان ها طلایی شوند اجازه دهید بپزد و برای خوش رنگ تر شدن نان گاتا روی آن را 2 دقیقه گریل کنید سپس از فر خارج کرده. نان گاتا گردویی داغ را همراه با شیر یا چایی میل نمایید. نوش جان

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

کوکو ماکارونی - طرز تهیه کوکو ماکارونی مجلسی عالی | ایران کوک

 

مواد لازم برای کوکو ماکارونی

  • ماکارونی فرمی    600 گرم
  • قارچ    350 گرم
  • سوسیس    250 گرم
  • پنیر پیتزا    100 گرم
  • تخم مرغ    7 عدد
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، فلفل    به میزان لازم


دستور پخت کوکو ماکارونی


1. طرز تهیه کوکو ماکارونی با سوسیس و پنیر پیتزا
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: قارچ ها را شسته و ورقه ای برش می دهیم. سوسیس ها را به شکل نگینی برش می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی ماکارونی
داخل قابلمه ای را آب ریخته و کمی نمک به آن می افزاییم به جوش که آمد، ماکارونی را داخل آن ریخته و بعد از 7 تا 8 دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه کوکو ماکارانی
تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی می شکنیم و به همراه نمک، فلفل و آویشن خوب مخلوط می کنیم. حالا قارچ و سوسیس را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن ماکارونی
حالا ماکارونی سرد شده و پنیر پیتزا را به باقی مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

5. مر حله پنجم: پخت کوکو ماکارانی در تابه
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود؛ بعد مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را می گذاریم تا کوکو پخته و طلایی شود.

 

6. مرحله آخر: سرو کوکو ماکارانی
حالا کوکو را برگرداننده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم خوب طلایی شود. کوکو ماکارونی آماده شده را داخل ظرف زیبایی ریخته با سس های رنگی تزئین و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

پنکیک موز - طرز تهیه پنکیک موز خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای پنکیک موز

  • شیر    2 لیوان
  • آرد    2 لیوان
  • موز    4 عدد
  • تخم مرغ    2 عدد
  • بکینگ پودر    4 قاشق چای خوری
  • شکر    2 قاشق غذا خوری
  • روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت پنکیک موز

 

1.طرز تهیه پنکیک موز ساده و پف دار

مرحله اول پوره کردن موز: موز را پوست گرفته و با مخلوط کن و یا رنده موز را کاملا پوره کنید.


2. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد خشک

داخل کاسه مناسبی آرد، شکر و بکینگ پودر را مخلوط و الک می کنیم.

 

3. مرحله سوم: تهیه پنکیک موز

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و موز را هم به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن شیر

حالا شیر و روغن را هم می افزاییم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس مواد خشک را به آرامی روی مایع آماده شده الک کرده و با یک لیسک خوب مخلوط می کنیم.

 

5. مرحله پنجم: پخت پنکیک موز

تابه مناسبی را روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم تا تابه کاملا گرم شود، حالا با یک برس کف تابه را چرب کرده و با یک ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه می ریزیم.


6. مرحله آخر: سرو پنکیک موز

زمانی که روی سطح پنکیک حباب های ریزی مشاهده کردید، پنکیک موز را برگردانده و برای 1 تا 2 دقیقه سمت دیگر آن را هم بپزید. حالا پنکیک را از داخل تابه خارج کنید و با سس شکلات و یا میوه های برش خورده تزئین کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری تند و خوشمزه به روش فست فودی

 

مواد لازم برای پاچینی مرغ سوخاری ساده

  • کتف مرغ ۱۱ عدد

  • پیاز ۱ عدد
  • آرد ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پودر سوخاری ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ ق غذا خوری
  • پودر پاپریکا ۱ ق مربا خوری
  • پودر سیر ۱ ق مربا خوری
  • زنجبیل نصف ق مربا خوری
  • آویشن نصف ق مربا خوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری فست فودی در منزل

 

مرحله اول : برش زدن کتف مرغ

مهم ترین مرحله پاچینی مرغ این مرحله می باشد پس با یک چاقوی نوک تیز یک برش در قسمت بالایی کتف بزنید و حالا با کمک چاقو گوشت کتف را به سمت پایین بکشید تا کاملا از استخوان جدا شود گوشت انتهای کتف را با دست برگردانید تا مانند گرد و توپی در بیاد همه کتف ها را به همینطور آماده کنید.

 

مرحله دوم : مرینت کردن مرغ

پاچینی حاضر شده را کف یک ظرف گود ریخته و روی آن را با زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پیاز آب بیندازد سپس پیاز های خلالی شده را به کتف مرغ اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال بمدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید تا مزه دار شود.

 

مرحله سوم : آماده سازی آرد و تخم مرغ

داخل یک کاسه آرد را به همراه نشاسته ذرت و تمام ادویه های گفته شده در دستور را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. در کاسه دیگر آرد سوخاری ریخته و کنار گذاشته.

 

مرحله چهارم : سرخ کردن پاچینی مرغ

کتف های مزه دار شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید و خوب کاور کنید سپس در تخم مرغ بزنید و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید تا خوب کاور شود به همین ترتیب تمام کتف ها را حاضر می کنیم. داخل یک شیر جوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پاچینی ها را داخل روغن داغ خوب سرخ می کنیم و همراه با سس گوجه میل کنید. نوش جان

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت به لیمو خانگی خوشمزه با برگ به لیمو در منزل

 

مواد لازم برای شربت به لیمو

  • برگ به لیمو 10 گرم
  • شکر 1/2 لیوان
  • آب 2 لیوان
  • آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
  • به 2 عدد

 

دستور پخت شربت به لیمو با برگ به لیمو و میوه به

 

1. طرز تهیه شربت به لیمو با برگ به لیمو و میوه به

مرحله اول آماده سازی میوه به : ابتدا میوه به را پوست می گیریم، هسته آنها را جدا کرده و با آب میوه گیری آن را آب می گیریم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: تهیه شربت به لیمو

در این مرحله برگ به لیمو، آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم و زمان می دهیم تا شکر کاملا حل شود و به جوش آید.

 

3. مرحله سوم: افزودن آب میوه به

حالا که شربت کمی قوام آمد است آب لیمو و آب به را به شربت می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: قوام شربت

حالا که شربت قوام کافی را به دست آورده است، آن را از روی حرارت برمی داریم و برگ به لیمو را جدا کرده و زمان می دهیم تا سرد شود.

 

5. مرحله آخر: سرو و نگهداری شربت

باید شربت به لیمو خنک شده را در ظرف بلوری ریخته و در یخچال نگهداری کنید و هر بار با مقداری آب و یخ مخلوط کرده و نوش جان کنید.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شامی ماهی خوشمزه و مجلسی به روش بوشهری

 

فیله ماهی بی استخوان 350 گرم

  • سبزی معطر 5 تا 6 ساقه
  • سیر 3 حبه
  • نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 
دستور پخت کتلت ماهی

1. طرز تهیه کتلت ماهی چرخ کرده
مرحله اول آماده سازی سبزیجات: ابتدا سبزی ها را شسته و زمانی که آب اضافی آنها خارج شد سبزی ها را ساطوری ریز می کنیم. سیر را پوست کنده و رنده ریز می کنیم.

 

2.مرحله دوم: چرخ کردن ماهی
ماهی فیله شده را به وسیله غذا ساز و یا چرخ گوشت خوب چرخ می کنیم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مواد کتلت
حالا سیر و سبزیجات را به ماهی افزوده و خوب ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود در نهایت نمک فلفل و آویش را می افزاییم و باز مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: پخت کتلت ماهی به روش اول
تابه ای را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم. حالا از مواد کتلت ماهی به اندازه یک نارنگی کوچک برمی داریم بین دو دست شکل می دهیم و داخل تابه سرخ می کنیم.

 

5. مرحله آخر: پخت کتلت ماهی به روش دوم
3 قاشق غذا خوری روغن داخل مواد کتلت می ریزیم و خوب ورز می دهیم حالا کف یک سینی را چرب کرده و مواد کتلت را به شکل دلخواه داخل سینی می گذاریم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم و نوش جان.

  • لاله 14
  • ۰
  • ۰

حلیم مرغ و طرز تهیه آسان و جا افتاده “حلیم مرغ”

 

مواد لازم برای تهیه حلیم مرغ

  • گندم بدون پوست ۱ لیوان
  • سینه مرغ نصف ۱ سینه
  • ران مرغ ۱ عدد
  • آب ۶ لیوان
  • نمک و برگ بو و دارچین به مقدار لازم

 

طرز تهیه حلیم مرغ ساده با گندم بدون شیر

 

مرحله اول ( آماده سازی )
ابتدا گندم را چند ساعت از قبل خیس می کنیم سپس درون قابلمه ریخته و نصف سینه و یک عدد ران مرغ و مقداری برگ بو و چوب دارچین و نمک را میگذاریم به مدت ۲ ساعت خوب بپزد. در حین پختن حتما کف روی حلیم را بگیرید. می توان از مقدار مساوی گندم و مرغ استفاده کرد ولی این مقدار گفته شده به شما یه حلیم مرغ فوق العاده خوشمزه را می دهد.

 

مرحله دوم ( میکس کردن و پخت حلیم )
بعد از ۲ ساعت از پخت حلیم، گندم را بین دو انگشت فشار داده اگر له شد مرغ را بیرون آورده و ریش ریش می کنید و مجدد به قابلمه بر می گردانیم ( اگر گندم سفت بود دوباره زمان داده تا خوب بپزد) سپس با کمک گوشت کوب برقی یا مخلوط کن یا غذاساز یا اگر هیچکدام از این ها را در دسترس نداشتید با قاشق گندم را به دیواره قابلمه بکشید و خوب میکس کنید ۲۰ دقیقه زمان بدهید سپس در ظرف سرو کشیده همراه با دارچین و روغن کرمانشاهی یا کره تزئین کنید.

  • لاله 14